Wednesday, 18 February 2015

JUMPA MEMBER DI TIM'S TEAPOT TERRACE CAFE MELAWATI.. PANASZZZ

Alhamdullilah... Hari ini.. genap ler.. setahun usia Group Whatsapp 5E Agung... hehe.. nama entah saper kasi .. Rasanya.. member Orlylove si YB Bukhari ni.. layanzz ajer..Opss.. korang mesti pelikkan.. apa dan siapa dan darimana group whatsapp ni tercipta..dan siapa member dan kuncu-kuncu diakan..hehe.. ok..ok..

Kisahnya.. apabila.. beberapa member lama kelas tingkatan 5 Orlylove mencari dan berusaha mengumpulkan balik kawan-kawan lama.. kami.. 5E tu pendek nama dari 5Efektif. Kami beramai-ramai dari sekolah Menengah Taman Melawati, Ulu Klang dulu..

Korang nak tengok semua memori kami di awal perjumaan pertama.. tengok sini.. 5E Agung berjumpa di Taman Putrajaya.
 
Pertemuan kali ni.. memang genap 1 tahun kumpulan 5E Agung bersidang.. hehe.. tapi.. perjumpaan ni.. just tea time ajer.. opss.. sebab kami semua bekerja... kena tunggu semua balik dari kerja ler.. so.. plan nyer.. jam 5.00 petang .. my BFF +bizatul liana di LRT Sri Rampai.. dan kami terus ker tempat yang di tetapkan untuk pertemuan kali ini.. Tim's Teapot Terrace Café Melawati.
 
So.. bila dah masuk restoran yang di janjikan...apa lagi.. berselfie ler..kami.. huhu..
 
Memang cantik restoran tu.. meriah ala-ala enggeris.. gitu..
 
Moh layan Wefie kami dulu.. nanti I review pasal makanan dia.. yek.. hehe..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ha.. Nampak licin pinggan.,.. sikit pun tarak kasi chan nak membazir.. hehe.. sedapp.
 
Ok.. Today Gathering ada My BFF Fidd dan Affifa yang gegirl.. yang lelaki.. Taraa..
 
 
Mr. Aswad and Mr. Erman In the House..
 
 
Peace Yo..
 
Borak-borak kami memang singkat..sebab masa memang singkat kan.. so.. tak banyak yang kami bincangkan.. hehe.. Hanya Kami berlima sahaja untuk kali ini..
 
Ok.. Citer balik pasal café.. Orlylove nak puji dari segi Interior dia menenangkan ler.. sebab guna konsep ala-ala enggeris..memang Kegemaran Orlylove..
 
 


 
 
Cake Blueberry Cheese.. Sedap.. Harga boleh tahan.. mahal sikit ajer.. dari Secrete Recipe.

 
Ni minuman Pilihan Fidd.. Mocha..

 
Pilihan Orlylove.. yang tegar Coffee.. Caramel Coffee Latte.

 
Senyuman Paling Manis dari My BFF yang tak suka senyum depan kamera.. Terbaiik...

 
Pose Panasss..hehe..

 
Beef Lasagna yang sedapp.. penuh rasa Cheese..dan daging yang empuk.. memang Layan... Harga memang berpatutan dengan keindahan Restoran.. huhu


 
 

Layan Phone jap.. Biasalah.. wanita sekarang memang itu ler.. Nyawa dia.. phone ler.. Boyfriend dia.. hehe.. Opss.. I dah ada hubby..hehe..

Ok.. Gathering harini.. berakhir sudah.. nanti kita jumpa lagi Hokey.. Adios.. Wasalam.. Bye..
 
Post a Comment