Thursday, 17 April 2014

Lepas 18 tahun bertemu kembali..Sayang You ouls..

Selepas 18 Tahun kami bertemu kembali.. Itu ler..kisah nyer.. 
Orlylove telah bertemu dengan rakan-rakan seperjuangan ketika di sekolah menengah. Ketika itu aku bersekolah di Sekolah Menengah Taman Melawati, Ulu Klang. Selangor.

Mula-mula, kitorang jumpa di alam maya sahaja.. dengan undangan untuk buat group wassup .. lepas tu.. kehangatan kenangan manis ketika di alam persekolah membuatkan Orlylove tak sabar nak jumpa rakan-rakan.. hehe..

Aku gagahkan juga untuk bertemu sehingga terpaksa mengambil cuti untuk pertemuan rahsia ini.. kekekke.. RAHSIA.. daripada anak-anak .. hehe.. 

Sorry yer... kasi peluang mama pergi jumpa rakan-rakan lama.. dah lama mama kehilangan kawan-kawan .. setelah bergelar "MAMA"..kesibukan menguruskan anak-anak dan rumahtangga.. menyebabkan mama lupa yang mama masih ada kawan lama.. Huuhu.. 

Terukkan.. ??

Korang tengok ler.. Rakan-rakan Orlylove.. kebanyakan mereka satu kelas dengan orlylove dari tingkatan 1-5.. 




terselit seorang jejaka kacak di situ.. antara kuntuman bunga-bunga mekar


hebat rakan ku Zarina bercerita.. 18 tahun nyer story the mory keluar balik.. hehhe


Hot..HOT..MAMA..Anak semua lebih dari 2..huhu




 Gorges MEM.. BESAU.. 



  Cuba cari ORLYLOVE?.. hehe.. teka dan menang.. hihi 

 My BFF.. till Jannah. .Fidd Tamim

Best aku nak cerita pasal aku nyer BFF ni.. hehe.. 
Aku masuk sekolah.. dengan muka blur.. takut dan resah.. siapakah kawan aku apabila masuk melangkah tingkatan 1.. di sekolah ni..kan.. taraaaa.. cikgu suruh aku duduk di sebelah minah sorang ni.. nama dia.. RAFIDAH TAMIM..  aku syiok.. kawan dengan dia.. sampai tingkatan 2, 3, 4 dan 5.. korang bayangkan AKU SATU KELAS dan DUDUK SEBELAH dalam kelas.. huhu.. hihi.. CAYANG FIDD.. 

AKU sambung belajar ke UTM SKUDAI.. dan DIA Di UITM Shah ALAM.. jauh tu kami terpisah.. tetapi.. hubungan sampai sekarang di semai.. Alhamdullilah.. aku masih SAYANG BANGAT dengan kamu.. BFF aku.. 

Al-Fatihah buat Allahyarham Arwah Ayahanda Fidd yang telah kembali ke Rahmatullah.. pada tahun ni.. Aku kehilangan Ayahanda pada tahun 2001.. 

Aku nak Share ngan uols.. lagu yang kitorang suka nyanyi dalam kelas.. hihi sampai cikgu selalu marah.. RAJA..FIDAH.. jangan nyanyi LEH?.. 




Jom.. karokkkkkkk.. girlssss.. 
Post a Comment