Thursday, 16 April 2015

ORLYLOVE DIET ATKINS TENGOK BFF KURUS

Memang tercabar beb.. Lepas berpisah beberapa bulan kan.. Member leh kurus.. memang kurus.. dulu.. time makan Lunch sama-sama.. Orlylove.. Nanie pakai baju saiz.. L-XL.. sekarang dah pakai baju saiz M.. dia kena keluarkan semua baju dia time dia kurus dulu.. OMG.. Adakah hanya ILUSI..tidak.. sebab Hubby nengok Nanie pun memang dah kurus.. 

Apa lagi.. memang nekad lerr Orlylove ngan Hubby nak kurus balik seperti kami baju kawin dulu.. Dulu time bercinta dengan Hubby Orlylove berat gak ler.. dalam 55KG.. tetapi.. dengan ketinggian.. macam ok ajer.. tapi kalau dapat kurus lagi.. JIMAT ler. sekarang ni.. kos tinggi.. baju murah untuk orang gemuk..mahal.. hehe.. orang kurus pakai kain 4 meter.. cukup nak buat baju.. tapi orang montel macam kami.. dah nak kena beli 4 meter setengahh.. rugiii ooo.. so.. sekarang ni.. memang nekat nak ikut jejak my BFF nanie.. DIET ATKINS.

Rahsianya.. dalam 2 minggu pertama .. jangan .. ambik nasi, gandum, gula

* ELAK MAKAN NASI dan BAHAN GANDUM (Mee, Kawtiau, Bihoon, Spegetty dan Seangkatan)
* ELAK MAKAN BUAH
*ELAK MAKAN MAKANAN RINGAN
*ELAK MINUM GULA
*ELAK MAKAN ROTI dan seangkatan.. 

Nak Belanja Gambar Orlylove time kurus.. Waaaaa.. nak balik Saiz ni.. Pleaseee.. 





JOM BACA KAT SINI
Post a Comment