Thursday, 10 April 2014

Anis Putri Gulai Kawah..tempat makan tengahari ORLYLOVE hari ini.

Aku kerja di Bangsar South, Jalan Kerinchi memang sukar nak makan murah..sedap dan selesa.. tetapi.. dok cari-cari tempat makan lain selain tempat biasa orlylove dan gengss...kitorang di bawa oleh seorang rakan ke tempat yang agak menarik bagi aku.. 

Makanan tak mahal.. banyak pilihan, masuk ajer.. tekak dan meloncat-loncat.. gembira.. yang perut lak dan berzumbaa.. hehe.. 

Restaurant dia nampak macam biasa..sahaja.. tetapi.. masuk ajer dah nampak lauk pauk sebaris panjang.. Pergh.. banyak nyer.. kakak.. mana saya nak duduk ni.. apa saya nak makan... ni.. Nama Restaurant yang aku dan gengs aku masuk ni.. Adalah Anis Putri Gulai Kawah, di Pantai dalam.. 

Kalau korang mencari makan lauk pauk selera kampung di KL ni.. jangan lupa singgah restaurant Anis Putri ni.. Memang puas hati.. Aku kasi 4/5 Bintang.. hihiii.. 

Korang boleh check gambar-gambar menarik di sini




Restoran Anis Putri
No. 4, Jalan Pantai Dalam
Pantai Dalam
59200 Kuala Lumpur
Tel: (+60) 19-282-6908
Opens everyday except Friday


gps coordinate: 3.092892,101.669215





Post a Comment