Thursday, 12 November 2015

SEKELIP MATA BOLEH CANTIK ??? TIPU LAH??? NAK BUAT CITER TAHYUL LERR NI.. SI BB CREAM BY SEQY BEAUTY

Macam mana aku nak mula..ni .. Sebab aku segan dengan sahabatku Effi Rahmat..hehee.. sorry ye beb.. aku kena citer gak kes ni supaya orang tahu..malu sehh denganmu..
 
Mula-mula time si Effi ni memperkenalkan produk ajaib ni.. kepadaku.. aku macam endah tak endah sebab aku dah MALAS nak pakai produk yang aku tak pasti hasil nyer ni.. Sebab mukoku dah HANCUSSS dek produk-produk yang aku rasa hebat tapi.. hampehh..
 
Hancusss muke mak dekk.. Aaaagghh... macam mana aku nak cover lagi ni.. ????
 
Nak jalan merata tak kan aku nak cover dengan FOUNDATION + CONCEALAR + LOOSE POWDER + COMPACT POWDER .. segala bapak powder aku nak taruk.. MAHAL TU COSTnya dekk.. semua barang ni dengan GST lagi... hehe.. padahal.. aku nak ke kedai depan rumah ajer.. nak pegi beli susu anak habis.. alamat nak beli susu sepeket pun aku nak kena siap 2 jam sebelum ler.. hehe.. lepas tu.. jalan kaki ajer pun.. sebab depan RUMAH kan.,.kann... hehe..
 
Korang nengok ler.. kerosakan mukaku dengan KERING, MEREKAH, MERAH, GATAL RUAM, JERAGAT (factor terdedah cahaya matahari), TONA TAK SEKATA..PORI BESAR.. segala masalah ada.. selama ni.. nak cantik kena cover macam2 sebelum ambik gambor kalau uols nak tahu RAHSIA I.. huhuuh..
 
 
Nak tak nak aku REDHA kan juga untuk PERCAYA kata-kata si sahabatku ini.. Aku siap warning lagi.. OK Sis.. saya akan CUBA TRY PAKAI.. hehe.. (bahasa MELAYU KINI hehe).. kalau tak elok macam mana ..Cuak ler.. sebab doctor pakar pun susah nak kasi baik.. inikan produk macam ni.. ehemm.. ehem.. Orlylove.. ko jangan merepek sangat ler.. kalau Allah kata KUN FA YA KUN.. terjadilah IA.. so.. PERCAYA sudahh.. hehe.. Alhamdullilah.. Aku dapat juga try..
 
Kat sini aku nak korang perhatikan BETOI-BETOI.. naa.. perubahan mukoku.. sekarang.. aku kasi 7 hari ajer .. sebab Doktor kata.. dalam masa 7 hari.. kalau produk tu bagus ..sihat untuk kulit seseorang.. memang akan Nampak hasil.. pembaikan.. pemulihan.. Ok..ok..
 
DAY 1
 
Elok sikit dari tak pakai aper-aper kan.??. sebab muka dah memang rosak.. nak baiki .. kena banyak berdoa.. supaya kali ni menjadi.. sabar yer ORLYLOVE.. baru hari PERTAMA.. nak Nampak aper.. tapi memang ada beza sebab lepas cuci muka.. pakai pelembab dan terus pakai BB Cream by Seqy Beauty..
 
 
 
 
Fungsi dan Kelebihan BB Cream
  • Sesuai untuk semua jenis kulit.
  • Menutupi cela di muka.
  • Sebagai bedak asas.
  • Lebih ringan dari foundation.
  • Sebagai essential cream, menutrisi kulit, menegang dan menghaluskan kulit.
  • Melindungi kulit dari sinaran UV yang boleh menyebabkan bintik hitam muncul di wajah (SPF 30)
  • Memperbaiki masalah kulit dan melindungi kulit dari bahan-bahan kimia berbahaya.
  • Wajah tidak berminyak sepanjang hari.
  • Berfungsi melawan sinar violet dan pencemaran udara sehingga endikan kulit sihat.
  • Melambatkan penuaan.
  • Tekstur yang ringan dan sesuai untuk orang Asia.
OK..OK.. kita cuba lagi..
 
DAY 2
 
 
dah boleh sonyum sikit sebab kulit dah Nampak sekata sikit.. walaupun masih kering sebab kekeringan yang terlampau.. tapi Alhamdullilah.. sebab tak payah pakai bedak lagi.. selalunya.. kulit kalau kering.. pakai bedak Nampak bercapuk-capuk.. kali ni.. dengan BB Cream by Seqy Beauty.. bersyukur sangat.. baru hari kedua..
 
DAY 3
 
 
Memang HANYA pakai BB Cream by Seqy Beauty.. tanpa BEDAK LAIN yer..
 
 
DAY 4 - 7 (Nampak tak.. Aku tak nak korang bosan lak nak tunggu sampai hari ke TUJUH..lambat benor hehe..)
 
 
Aku dah boleh senyum PUAS sebab kulit muka kering aku dah beransur pulih .. tanpa perlu pakai banyak benda nak kasi TUTUP CELA di MUKA ORLYLOVE.. semua gambar tu.. memang dah tak perlu nak tukar 360 ker.. aper jenis MAGIC kamera ker .. tak perluu.. tak PAYAH ye.. hehe.. aku dah Percaya PADA diriku.. Setelah KENAL BB Cream by Seqy Beauty.. aku telah JATUH CINTA..
 
Tak Perlu bersolek TEBAL untuk TUTUP CELA muka...
Tak PERLU Lagi nak BERBEDAK tebal .. untuk Nampak CANTIk
Tak perlu lagi risau kalau nak cuci muka ketika nak SOLAT.. sebab BB Cream by Seqy Beauty..  terlalu HALUS dan SAPUAN NIPIS SAHAJA pada KULIT dan sekali cuci dengan AIR dah hilang untuk mengambil WUDUK... senang nak APPLY.. beberapa titik SAHAJA.. dah buat ORLYLOVE kelihatan HEBAT.. dan menarik dimata SENDIRI ler.. keke.. nak PUJI diri ni.. korang kena DUDUK depan CERMIN ler.. hehe..
 
Aku ORLYLOVE PERCAYA PADA BB Cream by Seqy Beauty.. 
 
 
 
So.. jangan TUNGGU LAGI.. CEPAT.. UOLS.. sesiapa yang tiada masalah atau selama ni takut-takut macam ORLYLOVE jangan RISAU.. In Sha Allah dengan IZIN ALLAH.. Orlylove BERJAYA,, seperti Sahabat saya yang Asalnya ada masalah kulit yang agak teruk gak.. kan Effi..??? hehe.. Thanks Beb.. Bersyukur Aku sebab ko nak Shared BB Cream yang HEBAT ni..
 
 
 
 
Nak try..
Contact akak
012-6370162
Kak Effi..
 
ATAU BOLEH whatsapp
ORLYLOVE (017-6118924) terus..
nanti kita kasi FREE GIFT siapa yang
ORDER CEPAT!! 
Post a Comment