Friday, 27 November 2015

ORLYLOVE BUAT GILA!!!..LETAK JAWATAN KETIKA EKONOMI NEGARA TIDAK STABIL.. GILER KO..

Berat di hati nak buat keputusan.. tetapi keputusan perlu di PUTUSKAN segera sebelum ianya makin parah.. Selama ini..makan gaji adalah pilihan tetapi disebabkan keadaan mendesak.. dan terasak hingga dihimpit ke dinding.. kita terpaksa melawan juga.. 

LAWAN SIAPA??? Lawan nafsu ker? lawan member ker? Lawan Boss ke? 

TIDAK!!!.. Orlylove kena melawan JIWA dan PIKIRAN yang terlalu takut nak keluar dari ZON SELESA yang sebenarnya TIDAK SELESA LANGSUNG.. 

Bayangkan.. makan gaji dah lebih 18 tahun.. tetapi disebabkan kekurangan pendidikan mengurusakan kewangan.. kita tetap di situ.. orang lain dah maju selangkah.. kita tetap di SITU.. itu yang terjadi kepada ORLYLOVE.. sedih tau.. nak tinggalkan company yang 8 tahun kita setia bersama.. banyak pengalaman yang ORLYLOVE belajar di ISM.. sob..sob.. sedih tetapi.. sedih lagi kalau ORLYLOVE tetap di tahap yang tidak boleh memberi KUASA kewangan yang Baik untuk teruskan hidup bekeluarga.. 

Lepas dah dapt keputusan dan kekuatan,...Orlylove berjaya menyerahkan SURAT PERLETAKKAN JAWATAN.. dengan gembiranya.. 



Contoh surat PERLETAKKAN JAWATAN ORLYLOVE.. 

Kehadapan bossku yang disayangi.

Saya bernama Raja Norli Akma ingin berhenti kerja daripada Jawatan KULIKUTIF walaupun boss tak kasi saya berhenti.

Jawatan saya selama ini Kulikutif dan boss naikkan kepada Kulikutif Forever membuatkan saya berbesar hati tetapi..saya nekad nak keluar atas sebab2 dibawah:

1. Saya tak suka tengok muko boss ketika boss gelak sebab nampak buruk benor..macam lelaki kayo gelak sambil pakai sluar ketat.

2. Boss suka buat muko seposen bila boss citer pasal duit syarikat dah habis sebab nak beli tisu tandas..pun tak ada duit..

3. Boss kata nak kasi kami bonus banyak tapi boss ambik banyak kasi kami sikit..padahal..apa keje boss..masuk opis..marah2 duduk2 dpt bonus..itu maksudnya boss makan gaji bute..

Tarikh akhir saya adalah tarikh akhir boss kencing..

Yang benar..

‪#‎orlylove‬ nama pena saya..boss boleh jadi follower saya kalau boss bosan..hihi




nampak tak..?? kenapa AKAQ letak jawatan.. sebab itu BERWANG ler.. kalau nak makan gaji sampai mati.. sampai biler.. akak tak rasa pegang WANG begitu.. macam orang keje kat BANK.. pegang duit JUTA2 dek.. hehe.. Alhamdullilah Allah dah tunjukkan jalan yang benar untuk ORLYLOVE..


Hari pertama letak jawatan terus dapat Prospek.. terorr.. terror... hehe..

 (pakai BBCream Seqy Beauty.. you..muka I dah nak lembut dan baik.. dari kulit kering merekah..  check sini.. nak ORDER CALL ME : 0176118924)


Malam nyer kita ada perjumaan RAHSIA dengan sekumpulan penduduk yang duduk di Flat Sri KEDAH.. KL.. 





Nampak tak.. ??? happy tahap tapir dapat LETAK JAWATAN yang selama ini Orlylove takut nak buat.. huhu.. Alhamdullilah Allah beri petunjuk ini AWAL.. dan TEPAT.. 

Tak balik umah lagi ni.. dari opis terus jumpa GANG,, KING ORLYLOVE in da HOUSE.. Welcome to THE KING'S FAMILY.

Post a Comment