Wednesday, 9 September 2015

MELAKA AKU DATANG.. PHILEA RESORT & SPA MELAKA..

Melaka.. lagi.. lagi..lagi MELAKA.. tapi Hokeyy ajer ler.. dari tak ada.. hehe.. Trip ISM kali ni ke MELAKA lagi.. Boss nak dekat dan selamat.. Biar semua rasa MEWAHHHH.. hehe..

Kami di bawa ke Melaka dengan menaiki BAS dua tingkat.. yang best nyer.. kami ada 9 orang sahaja dalam bas yang besar tuu.. lupa nak ambik gambar bas..,boss aku kata.. itu namanya.. RISK MANAGEMET.. asing-asingkan penumpang.. gitu ler.. katanya.. tapi haven ler.. weeii.. naik bas besorr.. orang nyer.. ada ler.. ciput.. hehehe.. 

Kami bertolak ke Philea Resort & SPA Melaka.. memang Awesome tempat tu.. banyak memenangi Award dalam Malaysian of Record.. 'First and largest pine log resort' 

Ni ler.. bilik Orlylove dan member opis.. Memang Best giler.. macam duduk dalam citer filem Owang putih.. hhehe.. korang penah tengok tak katun Yogi Bear.. Macam tu ler.. 

Dalam keseronokan merasa tidur di Resort HEBAT..ada gak kurang nyer.. 
Yang tak best nyer.. dia punya water supply.. Air pANAS.. Mula Sejukk.. tetiba ko akan rasa panas yang teramat sangat.. Tak seronok nak mandi.. dan Berak.. hehe..

Tengok Syioookk berakk.. bontot korang akan di panas dengan AIR PANAS.. hehe.. hilang kuman tapi.. tak baiik.. tau kalau anak-anak Orly yang mandi atau buang air.. 

Aku nak Complaint.. LUPA.. hehe.. So.. Aku tulis sini sahaja.. nanti Ada masa Aku Call korang yekk.. pihak Resort.. 



Ni bilik ku.. 





Muka ngantuk.. dalam Teksi nak ke Opis.. 


dah sampai perhentian Jejantas Air Keroh.. Melaka.. Lepak Lunch jap.. 


Yeahh Sampai sudahh.. Naik Buggy Car ke bilik.. Jauh Bilik nyer.. 



Taraaaa.. dapat Surprise dari Management.. Bag New Balance.. Nasib baik waa.. suker.. kaler merahh.. deer.. 



aku pakai Simple ajer sebab malam ni.. ada bebudak anak yatim dan anak orang susah bertandang ke resort dan makan malam bersama.. 



Kejutan dari Iron Men.. aper lagi..Mama jadi Rayyan Kejap ler.. hehe.. 






bye.. dah nak balik dahh.. Nanti Jumpa lagi MELAKA.. 



Satu hari .. akan ku bawa famili ku menginap di sini.. 


Makan LUNCH.. 


SELFIE jap.. 


Balik KL.. tunaikan Niat nak lepak dengan anak2 lak.. sebab dah 2 hari tak jumpa mereka,.




Adioss.. Bye.. BYe.. 

Post a Comment