Wednesday, 9 September 2015

BILA JANJI SETIA DITUNAIKAN..MENGGAMIT KENANGAN LAMA..

Kami 6 JAHANAM..!!!.. kata orang tua-tua.. nak doakan anak jangan kata direct.. macam .. kalau anak nakal.. sebut anak BERTUAH.. kalau anak comel.. kata COMOTNYAAA dia.. kalau anak pandai..kata.. CERDIK ANAK MAMA.. tapi.. kalau satu Gang buat JANJI SETIA Nak bersama sehinggah Akhir hayat.. kita panggil Group tu.. 6 JAHANAM.. ehhee.. tapi.. lepas dah berpisah.. makin nak jahanam.. ler.. kumpulan kami.. macam doa tak baik lakk kan.. kami tukar jadi 6 Melati Girls.. hehe..sebab apa MELATI.. sebab asal usul kami dari Taman Melati.. satu.. Taman.. Satu Kelas.. Satu University... 

Perjumpaan yang di rancang dalam Whatsapp.. hanya suka-suka di sebabkan seorang member Melati nak pindah ke JB.. Waaaa.. berjauhan lagi seorang geng Melati.. Lyza dah ke Qatar.. Laili duduk Seromban.. Imah Duk Serdang.. Sabariah nak Pindah JB.. (JOHOR) dan tinggalkan aku dan Ina duduk KL.. 

Pertemuan yang di rancang menjadi grand apabila.. semua setuju mengambil cuti tahunan masing-masing.. Kami mulakan bertemu di KL Sentral.. lepak minum kopi sambil tunggu Ima dan laili datang.. so.. biler semua dah lengkap.. 

Start ler.. rancang macam-macam .. tapi akhirnya.. MAKAN..MAKAN..MAKAN.. LEPAK..LEPAK..BORAK..BORAK.. hehe.. 

Ni namanya.. Chill & Relax session. CHILLEX hehe.. 

Borak.. ;ler... dari kecik sampai besar punya story the morry sampailer.. plan untuk percutian tahun depan sempena tunggu Lyza balik dari Qatar.. Cepatkan lah masa untuk tahun depan.. Tak sabar rasanya.. 

Korang Layanler.. muka-muka gedikzzz kami.. bile berjauhan dengan Suami..anak dan bibik masing-masing.. 

Dari KL Sentral ke Mid Valley..dan balik rumah masing-masing.. 



Dah kumpul semua.. 


Wefie dulu sebelum mamam.. 


Suke bangat wall Paper belakang ni.. macam nak carik satu untuk rumah sendiri.. 



Duduk tepi hutan yang segar.. 



Selfie Jap.. 


Di sebabkan sorang minah ni.. dah laporr bangat.. kami pun singgah ajer kat sini.. Entah sedap ker tidak.. tak tahu.. 1st time rasa..



Cup Cake.. Imah beli kat mana entah lupa nak tengok kekek.. makan ajer tau.. keke..



makan kat NY Steak Shack Mid Valley










Serius Sedap.,. dan kenyang sangat sebab potion besar.. makan sorang satu lak tu.. tamakk.. hehe.. rege.. around.. RM28 per set.. 


Soup Mushroom..


Banana Black Forest Shake RM 10++



Nampak tak.. ?? Minum Coffee San Francisco.. lepak Kedai Kopi Makan Roti Boy.. hehe..




Bye.. Bye.. Semua.. MELATI GIRLS.. TAHUN depan ingat JANJI kita..LEPAK 1 tempat ber6 Hokeyy.. 

Wasalam.. semua berpecah.. 2 naik ke Seremban.. 2 Naik ke Melati..seorang pegi Sungai Buluh.. 
#WeLoveMALAYSIA.. #WeLovepublictransport.. 
Post a Comment