Saturday, 22 August 2015

KISAH RAYA DENGAN GENG 5E LAGI..

Hehe.. Lupa lak nak Update pasal Raya dengan 5E Agung ni.. Mula-mula plan nyer simple-simple ajer.. lepas tu.. ada lak sore suh buat potluck ajer.. tetapi.. Tuan Rumah amat bersimpati dengan semua sebab buat Open House after semua balik dari kerja JUMAAT.. malam..so.. saper nak bawak potluck tu..silakan... tapi.. tuan rumah dah siapkan makanan yang cukup.. ada kek Birthday lagi.. hehe



Satu kek untuk July's babies.. dan 1 kek untuk kelas 5E.. 

Full House.. alhamdullillah.. target untuk berkumpul berjaya .,. yang paling best apabila.. seorang dari gang kami.. SHAHAN.. dapat muncul setelah berapa tahun aku tak penah jumpa lepas SPM dulu.. hehe.. 


Biasaler.. dah nama WANITA.. so.. bila jumpa aper lagi nak buat.. kami berwefie ler.. hehe.. kejap gini.. kejap gitu.. ehhe.. 



Che Sakinah .. yang duduk depan sekali ni..Kiri..  Orlylove baru jumpa setelah 8 tahun menghilangkan diri.. kami jumpa ketika Che Sakinah datang time Orlylove Kawin dulu ajer.. 

Tuan Rumah yang duduk Kiri pakai baju PURPLE.. hehe.. Suhaila.. Terima Kasih.. sebab sudi ajak kami ke rumah cantik anda.. 



Lagi.. dan lagi.. Anak-anak semua nasib tak kacau.. hehe...sebab sibuk makan sambil bermain mainan yang banyak.,... hehe.. 



Mula-Mula.. FORMAL.. 

Lepas tu.. Hamekk ko.. Mak ngan apak orang buat HAL.. 

Semua SAY " CHEEESSSS.. 
Post a Comment