Saturday, 22 August 2015

APA NI RAYYAN .. KECIK LAGI NAK.. NAK ADA GIRL FRIEND NYA..


Anak mama buat Hal lagiiiii.. Nak ada aweksss aper nyer awak baru 2 tahun nakk.. hehe.. Ni.. kawan Rayyan nama di YAYA.. duduk atas rumah kami ajer.. setiap kali YAYA turun dari rumah dia.. hehe.. Rayyan akan meloncat-loncat gembira.. hehe.. YAYA..YAYA..so mereka akan kongsi macam-macam mainan bersama.. hehe.. Opss.. Rayyan.. kecik-kecik ajer mama kasi tau.. dah besar nanti tak boleh.. tunggu cukup duit.. masuk meminang terus.. hehe.. 

Orlylove nak kenalkan korang kawan Rayyan yang bernama YAYA.. ini ler.. orang nyer.hehe.. 



Nampak.. tak.. cool ajer korang pegang tangan depan mama yerr hehe.. nasib baik kocik lagi.. hehe..kalau dah besar.. buat gitu.,.mama Lesingg.. hehe.. 


Cool ajer ko yer.. Rayyan.. muka macam macho-macho anak mama katakan.. hehe.. 

Esok harini.. Daddy buat kejutan untuk anak mama .. YES.. Rayyan dapat Boots.. Soccer Boots.. dah lama dah Daddy teringin nak belikan.. sebab Mula-mula dia beli set jersy.. lepas tu.. Bola.. dan Boots.. yer lah.. kami bukan orang senang nak beli sekali gus.. acehh..cehhh ayat.. lak leh Bla.. hehe.. Suker ler..Ko Rayyan.. mama dari dulu nak beli boots tak dapat2.. MAMA nak Boots KOBOI.. hehe.. 


Tak sabar nak beraksi..


walaupun,,bukan dari Jenama berjenama.. hehe.. tapi.. Boots ko ada nama jugakk.. jangan risau.. mulakan dengan Boots murah.. dah wakil Sekolah nanti.. mama belikan yang mahal sikit. supaya Rayyan gelecek bola laju sikit.. hehe.. 



JOM BOLA.. 




Post a Comment