Wednesday, 18 March 2015

PNS untuk semua USAHAWAN.. JOM USAHAWAN.

Assalamualaikum.. Hai Usahawan.. Korang berminat nak jadi usahawan tak?? Today Orlylove nak share pasal PNS.. uhuk.. PNS.. bukan PENYAKIT NAK SENANG.. tetapi. PNS ni.. singkatan bagi.. Perbadanan Nasional Berhad. Bangunan baru yang dibeli oleh PNS ni terletak di Bangsar South, Bangsar yang dulunya dikenali sebagai Kerinchi.. hehe.. Jap ok.. Alamatnya di sini..
 
Menara PNS
Tower 7, Avenue 7
Bangsar South City
No.8 Jalan Kerinchi
59200 Kuala Lumpur

Talian bebas: 1 800 22 1767
Telefon: 03 - 2082 7788
Faks: 03 - 2082 7787
Emel: webmaster@pns.com.my
 
Ok.. tak nak citer banyak.. cuma nak kasi tau uols.. pasal PNS ni ada offer banyak peluang perniagaan yang boleh kita grab... banyak senarai syarikat yang boleh memberi peluang berniaga bersama.."Francais".. Korang boleh pergi ke website PNS untuk mendapat maklumat tepat mengenai PNS hokey.. yang selebihnya.. Kisah Orlylove ler.. wakkakkaa..
 
Ok..ok.. kita kasi sikit ler..untuk tidak menghampakan kalian.. yang berminat tentang business.. hehe.
 
* Perlaburan Ekuiti
 
Dan macam-macam jenis latihan dan kursus ada.. yang selebihnya uols click sini ok.. PNS
 
Selebihnya.. hehe..
 
Layan dulu kenangan Orlylove ketika perasmian Bangunan PNS yang di rasmikan oleh PM kita.. Y.A.B Datuk Sri Najib Tun Razak ..baru-baru ini yang terletak dekat ajer dengan blok pejabat Orlylove.,.,hehe.. Boleh lak.. kita lari kejap.. turun ambik angin tunggu PM datang.. heheh...


 
I boleh menyelit belakang Belon untuk di lepaskan.. ni. hee.. panas.. yo..
 

 
Cheessss.. smile..
 
Selepas perasmian.. semua hadirin di minta ke tapak jamuan untuk menjamu selera semua jenis makanan dari rangkaian Francais di bawah PNS.. secara PERCUMA.. Apa???? Percuma..??? hehe.. I pantang You.. hehe
 
 
 
Gerai pertama dalam barisan.. kita layan PAU.. PAU RIZQI

 
yang ni.. Putu Bambu World.. sedappp..

 
Yang ini.. gerai Pizza..



 
Ice Blended.. I suker sangat memang terbaekkk..

 
Ha.. yang ni.. special.. Burger Jagung.. memang lain dari yang lain.. tapi.. bila Orlylove sampai.. sudahhh habisss lorrr..



Ni tokey.. Burger Bakar.. Panjang Benor.. PAU KING..


 
cenyummm cikit.. dapat melantak FREE.. hehe. penuh mulutku.. hehe..


 
Bye .. adios.. Wasalam..

 
Post a Comment