Wednesday, 5 November 2014

Terkejut tengok tapak kaki member semalam berkerak dan tumit pecah..tetiba HILANG!!!!.. Tergemparrr...

Assalamualaikum... kepada semua pembaca blog ORLYLOVE.. semoga semua sihat dan gembira...hokey..
Ni Akaq nak cerita..pasal.. kawan akak ni.. dia memang suka kacau akaq pepagi.. asal..masuk ajer opis.. kalau ada berita terkejut dan gempak memang carik akaq.. hehe.. opss.. wa.. bukan minah CNN hokey.. jangan salah sangka lak.. Aso.. ni.. panggil.. nama dan suruh google satu benda Alah ni.. agak agak ler.. akaq baru sampai dan terus nak buat kopi dah dapat satu task.. khas.. hehe.. tapi sebab akaQ suka sangat dengan MR.Google.. dan dia pun sebut.. Haaalllaaaa.. You try ler.. tolong Google.. jap.. You terror maa.. I google tak jumpa..
Mana nak jumpa.. sebab barang yang disuruh tu...tulisan jepun.. akaq pun tak tahu.. nak start macam mana,,ermm.. atas kecerdikan akaQ.menggoogle.. dan pakar dalam bab Google ni.. AkaQ mulakan dengan Soalan..
- Macam mana pakai benda ni.. ?
- Wahh.. macam mana tumit kaki you semalam pecah siap berdarah.. harinii.. cantik macam kaki baby.. ?
GEram I tengok tumit kaki member I ni.. so.. akak Google.. punya google.. menjurus kepada ,, rawatan kaki.. dan bila tengok barang yang sama.. seperti stokin.. SAH.. betul dah tu.. ni ler.. barang dia.. ..jenngg..jengg..jeng..


Agak-agak korang ler.. kalau dapat task macam akaQ ni.. nak start menggoogle.. macam mana yek.. dari peket seperti ini.. bila dah dapat keyword.. Foot.. treatment.. Baby Foot.. AHAAAA.. jumpa.. hehe..




Giler kentang.. Bila terasa kaki dah keras.. dok gosok-gosok dengan pelbagai jenis krim yang meletop-letop di pasaran memang kena banyak sabar.. gosok minggu pertama.. Nampak lembut sikit.. minggu ke 2.. dan minggu ke 4.. lepas tu..korang akan feed up dengan usaha korang sebab kaki korang keras balik sebab banyak jalan.. so.. bila tau tentang produk BABY Foot memang seronok Orlylove mengkaji macam mana kaedah nye.. Bab beli sahaja memang senorok tapi.. hehe.. kos nyer..ler..
Sekarang.. orlylove nak ajak korang semua cuba kaedah yang selamat dan  murah.. boleh buat selalulah.. nama nya.. Bahan yang selamat tetapi kaedah yang sama.. dengan Baby Foot ni.. JOM CUBA..
Bahan yang di perlukan.. :
Campurkan 1 / 4 cawan Listerine (apa-apa jenis tapi aku suka biru),
1 / 4 cawan cuka
1 / 2 cawan air suam.

Rendam kaki selama 10 minit dan kulit mati akan tertanggal dan hilang..!!! sama kesan dengan BABY FOOT... murah dan selamat..



Credit: http://www.familysavvy.com
SELAMAT MENCUBA..saya tengah merendam kaki ni.. hehe.. selamat duit nak pegi saloon.. hehe..
Post a Comment