Saturday, 1 November 2014

1 November - Happy Birthday ARISSA MAISARA GENAP USIA 5 TAHUN

Assalamualaikum.. Semua.. Harini. 1 November 2014 genap anak Orlylove yang ke-2 berusia 5 tahun.. Cayang Sara.. Mama dan Daddy tak banyak budget tahun ni. so..kita buat simple-simple ajer ok.. Kalau aku nak cerita pasal Sara ni.. memang sukar.. sebab dia anak ke 2.. perangai sama macam Orlylove.. anak ke 2 jugak.. hehe.. so..korang carik ler.. apa indah nya jadi anak ke 2 ni.. hehe

Sara ni seorang yang pendiam dan cepat terasa.. maksudnya cepat merajuk ler..tapi.. kalau sekali orang lain buat salah dengan dia.. nasib badan ler.. memang kena teruk dengan Miss Sara ni.. dia kuat tau.. Kalau tak silap Orlylove ler.. berat Sara dalam 20kg lebih.. lupa bila aku timbang dia..rasanya tahun ni.. ler.. huhu

Ok.. untuk korang semua.. Orlylove nak belanja gambar-gambar anakku Miss Sara.. Mama dan Daddy doakan Sara akan cepat besar dan menjadi anak yang solehah dan ceria..

Sara ni seorang anak yang manja tetapi pendiam.. cuma bila start berkawan.. agak meriah jugak ler.. kalau orang Nampak dari jauh memang Nampak diam.. ajer..adik ni.. hehe..

1.11.2009 ... Hari ini adalah  1.11.14


































 Bila dah besar ni.. sure orang akan kata Sara ni...macam muka Daddy..tetapi.. kalau korang nak tau.. muka Orlylove kecik2.. ada 90% dari raup wajah Sara.. hehe.. macam mana tu.. Muka Mama ke.. Muka Daddy.. ?

Kisah Maisara yang lain :

Sara kena Dera

Gempar Lukisan Sara Menjadi MISTERI

Sara Sambut 4 Tahun


Post a Comment