Thursday, 5 June 2014

Dengarlah Bintang Hatiku - Ingatkan ZAMANI SLAM nyanyi!!


Assalamualaikum.. Semua.. 
Pepagi lagi Orlylove dah Feeling..feeling.. hehe.. mungkin banyak sangat dugaan yang menimpa Orlylove di saat ini.. 

Mula-mula dengar lagu Dengarlah Bintang Hatiku terus berangan dan berbunga-bunga hatiku ini.. hehe.. mungkin sebab Orlylove di lahirkan pada zaman BALADA dan ROCK kAPAK.. hehe.. so.. lagu-lagu sentimental macam ni.. memang sedappp.. nyam..nyam.. hehe.. 

Mulakan kerja dengan ceria harini.. Orlylove dapat call dari user system.. untuk Orlylove Assist. so.. dengar ajer suara mamat ni.. terus hati berbunga-bunga.. lagik.. hehe.. sejibik suare eX-Boyfren dulo-dulo..hehe.. mengarut tak.. ? anak dah ramai.. sore eX pun .. masih segar dalam ingatan.. hehe.. itu ler.. nama lagi kenangan manis.. 

Kepada suamiku.. jangan maraa daa.. ini semua gurauan di pagi hari..ok.. kenangan tetap kenangan.. lagu di bawah .. Ayang tujukan untuk Honey.. tersayang..

Percaya atau tidak...kebanyakkan perempuan akan mengingati kenangan manis mereka dengan BAU dan SUARA.. macam Orlylove jugak.. 

Haa.. jangan nak menipulah kalau korang tak setuju.. 

Contoh.. macam lagu.. Dengarlah bintang hatiku.. suara penyanyi..dia macam ZAMANI SLAM.. kalau tak google saper nyanyi.. sure Orlylove ingat zamani SLAM.. Auuuww.. sayang ZAMANI..kekeke.. penyanyi kesukaan ORLYLOVE TU.. 

CONTOH.. ke dua.. BAU.. 
Kalau korang jalan atau berada di suatu tempat.. dan ada lelaki/perempuan lalu memakai perfume... sama dengan kenalan lama kita pakai.. sure korang akan terkenang kenangan manis korang..kekeke....

Tak kisah ler aper yang korang nak cakap pasal orlylove.. aper pun.. layan.. hehe.. 

Ha..satu lagi rahsia ALAM yang orlylove nak share... pasal SUARA ni..

-KALAU LELAKI CAKAP DALAM PHONE.. dengar suara dia sedap.. hehe.. muka dia biasa-biasa ajer.. tapi.. kalau suara dia garau.. tak sedap.. kekekkeke.. HENSOME.. hehehe.. 

- Macam tu.. gak.. kalau perempuan.. cakap dalam phone.. suare sedap.. hehe.. ALAMAK.. tahyol..tahyol.. jangan percaya.. okies.. baca ajer.. 

SLAM - Gerimis Mengundang.. ZAMANI.









Dengarlah Bintang Hatiku
oleh: De Meises

Dengarlah bintang hatiku aku akan menjagamu
Dalam hidup dan matiku hanya kaulah yang ku tuju
Dan teringat janjiku padamu suatu hari pasti akan ku tepati


Aku akan menjagamu semampu dan sebisaku
Walau ku tahu ragamu tak utuh
Ku terima kekuranganmu dan ku tak akan mengeluh
Karena bagiku engkaulah nyawaku


Aku akan menjagamu semampu dan sebisaku
Walau ku tahu ragamu tak utuh
Ku terima kekuranganmu dan ku tak akan mengeluh
Karena bagiku engkaulah nyawaku


Aku akan menjagamu semampu dan sebisaku
Walau ku tahu ragamu tak utuh
Ku terima kekuranganmu dan ku tak akan mengeluh
Karena bagiku engkaulah nyawaku


Aku akan menjagamu semampu dan sebisaku
Walau ku tahu ragamu tak utuh
Ku terima kekuranganmu dan ku tak akan mengeluh
Karena bagiku engkaulah nyawaku
Karena bagiku engkaulah nyawaku
Post a Comment