Tuesday, 12 November 2013

ALAT SKODENG UNTUK 18SX KE ATAS SAHAJA.

Ha..ha..ha.. kalau bab skodeng mengskodeng ni.. sure ramai suker.. kalau dulu pantang nampak member sakit mata, mata ketumbet..sure orang akan cakap.. Haaaa.. Skodeng saper semalam.. 

Kepada sesiapa yang baru nak berjinak-jinak dengan aktiviti skodeng (Meneropong tanpa kebenaran).. ni.. ORLYLOVE nak kenalkan satu alatan gadget yang ORLYLOVE bercadang nak memilikinya.. 

Satu ketika dahulu, kita di kejutkan dengan sebuah video tersebar luar tentang seorang bapa kanak-kanak telah meletakkan sebuah kemera kecil berbentuk PEN untuk "mengskodeng" aktiviti pengasuh taska anaknya yang dicurigai oleh ibu bapa kanak-kanak tersebut.

PRODUK PILIHAN ORLYLOVE hari ini adalah..Taaaarrrraaa.. Harga di MURAH ajer.. 
RM25 

Worldtopseller

Features:
  • With built-in rechargeable battery so there's no long cord for you to hide.
  • Playback video on your PC .
  • Suitable for any computer and electron device with USB port .
  • USB2.0 standard port, need no drive or circumscribed electric power source neither .
  • Video compression: AVI video Format 720 x 480
  • Photo : Format: JPG 1280x960
  • Memory Capacity: NO
  • Support extend TF card up to 16GB.
  • Adapter Type: USB adaptor charging cable.
  • Built-in Mic
  • Record time: about 0.6 hour

Aku Orlylove tak jual barang ni.. tak dapat sponsor pun.. tapi.. just nak share link ni untuk uolsss..semua pegi tengok sendiri barangan ni.. dan beli di sana.. 

Kepada En. Menjual.. kalau dah laku barangan anda, jangan lupa Orlylove wokiesss.. nak satttuu jer.. FREE leh? ahakkk.. (gelak macam cantek.. jerk.. macam lawa jerk.. hehe)

Aku rasa benda ni sesuai dengan keadaan semasa kerana ramai ibu yang bekerja dan memberi hak penjagaan anak di bawah tanggungjawab pengasuh taska mahupun pengasuh di rumah-rumah kediaman. Seperti yang di lakukan oleh bapa kanak-kanak yang di dera di sebuah taska di ibu kota baru-baru ini. 

" AHAaaa.. kepada ibu yang mula mencurigai perangai suami yang rasa macam cantek.. ajer.. macam comel ajer.. hehe.. sebab malam balik dari kerja lewat.. pagi keluar kerja awal.. bila dapat call dah mula lari jauh-jauh untuk menerima panggilan.. Bila online berwassap ker.. aper jenis media sosial yang mereka join.. mereka akan tersenyum sorang-sorang depan PC atau Handphone mereka.. bolehlah dapatkan kamera pen ni.. letak dalam poket mereka.. hee.. jangan kasi tau ni kamera.. sama-samalah kita berhati-hati ketika menjadi ....  

" CIK JOYAH SPY "

Aku ORLYLOVE menasihati semua pembaca setia ORLYLOVE, jikalau sesuatu yang buruk terjadi di dalam hidup kita setelah kita berjaya menjadi SPY terhebat dunia.. janganlah kita buka aib orang untuk keseronokan kita semata-mata.. jadilah umat yang bertanggungjawab demi AGAMA, BANGSA dan NEGARA. 

Kalau boleh kita maafkan, kita cuba maafkan..tetapi..kalau pendedahan sesuatu video untuk buktikan kebenaran, perlu kita sebarkan.. supaya orang yang durjana dapat hukuman di dunia ini demi pengajaran untuk semua. 

Baca kisah keratan dari METRO HARIAN di sini. 





Post a Comment