Friday, 20 September 2013

Hobi baruku menjahit..

Aku pun tak pernah terpikir bahawa lepas aku berkahwin dan memiliki 4 orang cahayamata.. aku kena tukar hobi.. dari bermain gitar kepada Menjahit dan Memasak.. pejam celik ..pejam celik aku dah memiliki.. 1 mesin jahit jenama Janome model 6023s..keluaran Jepun.. hihi.. 

Mak aku call aku .."Ada orang nak datang rumah mengajar menjahit ..nak tak?.. " aku memang nak carik mesin jahit dan kelas jahitan.. alamak,, seperti orang yg ngantuk disorongkan bantal lerr.. hihi.. bondaku amat memahami..

Setelah aku menyain..byk borang..inilah yg aku dapat.. Seeloknya birthday aku dah nak dekat.. 24 September ni... mak aku telah..berkata.."ala ambik ler..hadiah birthday,,,,yahuuu.. Terima kasih makk.. rasa nak meloncat jer depat mamat yang jual mesin tu.. hihi.. 



Sesiapa yg berminat nak memiliki barangan ajaib seperti aku..korang..call ler sendiri yek..cikgu yg menjual mesin ni kepada aku..baik orangnyer.. Nama dia Zuraidi 013-2306401

Nak tengok hasil kerja tangan aku yang pertama dengan mesin ni.. nanti aku update selepas aku berjaya menghasilkan jahitan sulung aku nanti ye.. tunggguuuu.. 
Post a Comment