Saturday, 15 July 2017

TAK JADI BERCUTI KE KELANTAN, LEPAK AJER LER... KITA.. MELATI BERLIMA

Harini.. bergegas ke KL Sentral sebab dah plan nak makan sama dengan geng Melati yang ada.. Lyza, Ina, sabariah dan Hakaqq ler.. eh..Imah LUPa hehe.. Kami berlima ajer kali ni.. Lagi Sorang.. Laili tak dapat join sebab anak tak ada saper jaga.. hehe.. ok ler.. Laili.. Nanti ler.. lain kali ajer kita lepak lagi.. hihi.. 

Plan asal kami nak bercuti ke KELANTAN.. sebab tiket Air Asia dah tempah lama dah.. tahun lepas.. hehe.. tapi disebabkan Lyza.. berbadan dua.. dah masuk 8 bulan.. so tak leh nak fly.. tak ape ler.. sayang.. keselamatan masing-masing lebih penting dari tiket yang dah beli itu.. kita hanya merancangkan.. Allah tentukan kami hanya berjumpa di Kuala Lumpur sahaja sebelum Lyza pulang ke Qatar.. 

Sempena Hari Raya ni.. Aku nak ucapkan Selamat Hari Raya maaf zahir dan batin semua.. 

Kami hanya lepak makan dinner kat Mahantan Fish NU SENTRAL mall.. 

Makan-makan .. borak-borak dan cit chat cit chat masa dah nak masuk lewat jam 11.. kedai pun dah nak tutup.. kami terpakse balik.. sebab Sabariah kena naik KTM utk balik Sungai Buluh .. risau terlepas Train katanya... hehe.. dah lewat malam ni.. Aku, Ina dan Lyza nak balik Melati.. kami Naik Grab Ajer.. hhehe.. Senang kata Lyza,.. Terima Kasih Lyza.. ko bayar semua lakk harini.. semoga murah rezeki ko.. 

Terima kasih siap ada godies dari Qatar lagi.. hihi.. Coklat Kopi.. aku suke.. tapi dah habis tak sempat nak ambik gambarnye.. hehhehe.. 


Terima Kasih Gang.. kerana sudi luangkan masa walaupun sekejap untuk Hakaqqq... dan Semua.. Tahun depan baru kita dapat jumpa lagii.. Bye.. 



Kita Selfie dulu sebelum jumpa semua hahhaa.. kaki selfie.. 


Naik suke lak tudung ni.. sebab senang ..lilit-lilit terus cantik hehe.. perasan.. hehe.. 



Kami berlima ajer.. 


Lyza dok kata.. Murah-murahh.. kat Qatar mahal nak makan sea food hehe.. ok ler.. murahh order kakak.. hehe.. 


Air Yang datang nama Happiness Infusion, Tetapi sekali datang.. I'm Not Happy dekk.. Air tawar.. tak rasa tembikai.. tak rasa strawberry.. hehe.. ok kasi tukar sedap sikit.. Hakaq ni.. dah tua-tua.. tekak kurang rasa lak.. hehe.. 



Ok dah tukar kasi sedap sikit.. JOM minum.. hehe.. Baru ler.. Happiness forever hehe.. 


Sedapp.. Spaghetti in the sea.. 




banyak sangat fun fries dia .. boleh lama lepak.. hehe.. adios.. ok guys.. tq sekali lagi.. jumpa lagi tahun depan k.. 

Post a Comment