Thursday, 4 May 2017

DESERT PERCUMA ???? MACAM BEST " RESTORAN SANA SINI " di DPULZE CYBERJAYA

Orlylove jarang benor nak update pasal makan. Tapi harini teringin lak nak try jadi Makan-Makan Blogger.. hehe.. Kisahnya gini.. 

Kami jalan2 tengah nak carik makan LUNCH.. di Cyberjaya ni.. jalan pusing sampat sesat.. akhirnya kami iaitu.. Hakaq, Dabithah , Nadiah, dan Nana.. hihi.. jumpa satu cave baru bukak ni.. kami tengok dalam macam tak ramai orang tapi tempat dia menarik. 

Nama Cafe SANA SINI. Pekerja di sini memang peramah dan menarik semua gege.. mengajak kami masuk dengan ayat :"Jemput masuk PUAN, kat sini Desert PERCUMA.. "

HAPERRR DESERT PERCUMAA??? Tak yah bayar ??? BETOI?? hehe.. 

Bukan aku teruja pasal aper.. tengok susunan desert dia .. ada coklat.. ada aiskrim.. ada hiasan macam2.. hehe.. kira macam candy bar ler.. hehe.. 

Kami masuk melangkah dengan gembira.. so.. sambil bilik2 menu book.. aku jalan ambik gambar sekitar.. memang selesa.. sebab tepi tempat Candy BAR tu.. ada PLAYGROUND,..,.


Orlylove dah bayang dah .. kalau ler.. aku bawak anak2 aku ke sini.. dah sah.. mereka akan layan AIS KRIM dan main playground.. dah nama budak ..itu ajer mereka suka.. 

Cerita pasal HARGA.. ok ler.. tak mahal sangat.. mampu bayar ler.. kalau macam aku.. dah ada desert.. FREE ...aku  nak ais kosong ajer.. hehe.. maniss ooo.. so...minum air masak ler.. lepas makan desert tu.. 

JOM kita tengok kawasan sekitar.. 


Siap nak menghias lak macam nak masuk majalah hehehe.. 


  kita ambik gambar dulu sebelum mencekik.. hehe.. 


ibu mengandung Dabithah.. 



Ni nama dia KARI DaGING dan TELUR DADAR.. macam ni baru RM10++ ok ler.. ada nasi putih, kari daging sedap dan telur dadar.. Hakak beri 4/5 bintang.. ****



NASI GORENG CLUB MALAM.. Nama Menu dia.. NIGHT CLUB FRIED RICE hehe.. 



Tempat best untuk anak-anak.. 


Hiasan yang menarik untuk diabadikan .. hehe.. 

Nama tempat SANA SINI RESTAURANT

ALAMAT : DPULZE CYBERJAYA MALL 

Post a Comment