Monday, 12 October 2015

Happy Birthday Kakak Batrisyia Mazwin yang ke 8..

Alhamdullilah.. semangat kakak bila ada orang nak sambut birthday dia.. ok.. untuk tarikh 10.10 ni.. memang istimewa sikit..sebab dia anak pertamaku.. mula-mula bawa kakak ke Majlis Sukan Malaysia.. sama tarikh dengan Tarikh lahir kakak..

Lepas tu..esok nyer.. lari ke Midvally lak.. sebab ada program pencinta alam dengan Acu Zalikha dan kita buat Cut Cake di sana dengan kanak-kanak yang hadir... simple-simpel ajer... bebudak ni..janji ada kek.. mereka dah happy dah.. huhu

Malam .. bawa Rakan ku Nordimah dengan Famili ker Flaming Steamboat.. hehe.. makan Free bedal ajer ler.. labu.. dapat gak kakak sambut Birthday dia kat sana gak..


layan satey station sambil main ping pong dengan geng hubby..
harga Rm69 untuk 30 cucuk satey..RM1.60 sebatang.. jangan tak rasa.. 




Pepagi carik motor Ketua Puteri..kita kasi ambik gambor dulu.. hehe..

Nak hadiah anak motor gini.. masih kecik.. so..ambik aura dulu.. mama dari dulu terigin sangatt.. tapi dah tuo ni.. abaikan jer ler..


Acara sukan Rakyat.. kakak main Congkak dengan member dia.. 

Esok nyer.. 11hb.. pepagi dah ke Midvalley.. 




Kelas gini.. nak masuk dalam RM50 sahaja.. tapi kali ni.. ada sponser dari Midvelly sendiri..






Hasil kerja.. mereka.. Leaf Stamping..


Rayyan dengan Kakak MIA.. 






video


Malam sambung makan Steamboat.. di Flamming Steamboat.. Danau Kota.. 






video


Post a Comment