Sunday, 29 March 2015

BOOMmmm... GAMBAR KELUAR.. PHOTOBOOTH dan PHOTOBOOK

1....2...3...Klikkkk.. Boommm.. keluar gambar.. hehe.. Best giler sekarang ni.. orang dah giler.. dengan ambik gambar secara Photo Booth Prop.. dulu time den kawin.. slamber ajer mak limah .. jalan sambil jeling kat pengantin.. salam pun tidak.. hehe.. sorry.. sajer reka cerita.. mak limah.. mak lijah semua salam dan peluk aku time Orlylove kawin dulu.. hehe.. adat ketimuran bersalaman dengan tetamu tetap di amalkan.. walaupun zaman kian moden.. 

Today Orlylove nak story sikit pasal sewa photo booth.. ni.. yer lah.. zaman kita dulu-dulu main filem.. ambik gambar pergi hantar CUCI kat kedai.. seminggu baru ambik.. dan baru dapat nengok mana rosak mana elok.. hhehe.. sekarang ni.. bila semua orang ambik gambar guna gajet canggih.. save dalam memory card.. memang idak ler.. nak pegi cuci kasi print atas paper.. heheh.. kengkadang.. gambar dah terdelete.. habis semua memory.. isshh..ishh..ishh.,. jenuh nak pegi paris balik ambik gambor.. kalau gitu.. hehe.. haru.. di buat nyer..lagi-lagi kanak-kanak.. lepas ambik gambar suka benarrr.. nak tengok muka mereka kejap-kejap tu.. hehe.. sekarang pegi kenduri.. ramai dah suka guna perkhidmatan PHOTO BOOTH.. siap ada prob bagai.. memang meriah.. 



setakat in ler..kan.. ORlylove baru lalui 2 majlis yang ada buat service Photo Booth siap ada print gambar lagi buat kenang-kenangan.. hehe.. 



berebut anak-anak I.. tau. bab nak bergambar ni.. hehe.. tapi.. bab nak pakai Prob.. hehe.. ambik yang simple-simple udah ler.. jangan fancy sangat .. I bukan nak masuk pertandingan pakaian beragam.. hehe.. Kalau korang nak khidmat photobooth gini.. korang leh pegi negok kat.. 


ha.. lagi satu.. ni.. Bukan kedai I.. tau.. I tak dapat sesen pun promote.. hehe.. korang try ajer ler.. minta diskaun.. mana tau.. untung-untung dapat murah.. hehe.. 


Kalau korang nak print gambar kenangan atau banyak sangat gambar dalam phone...FB.. Instagram tu.. dok simpan kat server MEREKA buat aper.. kalau terjadi apa-apa.. kita dah ada backup.. nah.. yang ni.. Cousin.. I.. boleh dapat diskaun.. sebut ajer nama ORLYLOVE.. hehe.. kot dia kenal ler.. hehe..Sorry yek.. Aissyy.. kasi ajer ler.. diskaun.. lagi banyak ordermu.. lagi popular servicemu.. hehe.. cakap macam business sendiri ajerkan.. 

Ni ler.. ramai tak nak buat business dengan sedara.. nak diskaun ajer memanjang.. hehe.. 








Benda yang baik kita sebarkan.. hokey.. tak salah kalau kita share.. maju business orang.. doa untuk kita.. Wasalam..
Post a Comment