Sunday, 8 March 2015

AKU MENGAMUK DI UKULELE MALAYA!!!! KITA KASI BAKORR AJER.. !!!!!!

Mengamuk sangat ler ni.. nak kaborr.. 

Assalamualaikum.. Semua.. huhu.. Korang percaya ker yang Orlylove mengamuk.. hehe.. saper yang kenal Gua.. lu.. Tau ler.. I ni memang suka mengamukkk.. tapi cara sihat.. hehe.. yang tak sihat tu belum lagi.. masih under cover.. 

Mana tidak nyer.. bangun tidor.. lepas mandikan si Abang Rayyan.. dia cakap." Mama..lala.."... "Mama Lalaala.. ".. siap tunjuk bilik belakang lagi.. aku masuk ler.. dalam bilik, si Rayyan  ni.. siap heret gitar karen laki den.. Aramakkkk... mampus ler.. kalau Daddynyer.. ngamuk.. sebab gitar kapok nyer.. dah hancusss.. dek si Rayyan nak lalala.. time Rayyan ambik gitar daddy dia.. dalam bilik satu lagi.. hehe.. Rayyan pun.. bukak bag.. dan start.." Lallallalallala.. "..

Aku biorkan ajer ler.. tapi.. Daaanngg.. Danng.. Dang.. ada tapak gergasi berjalan menuju ke Rayyan.. hehehe.. "RAYYANNNN.. kenapa main gitar Daddy.. !!!!!.. " Prangggg.. sekali tempek.. "Waaaaaaa"si Rayyan buat drama.. Dannn.. Dannn.. Daddy pun buat ler.. Onar.. 

Mamaaaaaaaa!!!!!.. kenapa kasi Rayyan main gitar Daddy...!!!!!.. Ishshkkk.. 

Mama.. sudah TERBAKOR DARAH.. dah ni.. pasal anak nak main gitar Daddy dah mengamuk macam keter kena CALAR beb.. Aaarggg..tak leh jadi.. yang si anak.. dah teriak.. nangis macam kena dera.. si apak.. buat layan bluszsss lah.. 

Mama nyer.. Call le seorang penjual UKULELE.. di dalam MUDAH.MY.. 

"ASSALAMUALAIKUM.. SAYA NAK UKULELE 100 bijik.. kejap lagi kami sampai.. KEDAI KAT MANA????? NI ANAK SAYA DAH MENANGIS TERUK2 NAK GITAR.. NAH AWAK CAKAP DENGAN DIA.. !!!!!

kasi ganggang kepada RAYYAN.. "LALALALLALALA".. ayat Rayyan.. 

Aku rampas.. PHONE.. "HA!!.. Awak dengar tak anak saya cakap aper.. ??? Aik.. boleh gelak lak.. Betoi ni.. anak saya 2 TAHUN.. nak GITARrrrrrr.. HANGIN saya satu badan ni.. TERBAKOR DARAH dah ni,,, Tapi.. Jauh lak k.. mamat tu.. Klang.. yo.. errmm.. tak aper.. maaf yer.. saya try carik lain dulu.. tak ada Esok pagi saya call.. awak.. En. UKULELE di MUDAH.MY .


So.. aper lagi.. anak dok nangis.. Orlylove pujuk.. tak menjadi .. kasi bola.. tanakkkk.. kasi ABC.. suh layan you tube.. tak nakkkk.. Wakakkaka.. gelak jappp.. sebelum TERBAKOR DARAH.. lagi.. " Ok.. Daddyy..Kita pegi beli.. Semua cepat siapppp.. mama nak pegi beli UKULELE.. kat Rayyan.. 

Daddy.. sempat Google.. kat mana penjual terdekat.. dengan rumah kami.. Vrroooommmmm.. 

Sampai kami di sini.. UKULELE MALAYA 



Kami.. naik ke atas.. terus aku MENGAMUKKKK.. " Abang.. KASI GITAR PALING MURAHHHH.. SEKALI.. Kalau boleh .. yang rege.. RM20 ke.. RM30 ler..saya tak nak main.. tanya.. budak kecik ni.. yang buat saya hangiiiinnn.. Haa.. Rayyan.. cakap nak aper.. ???? 

Si Rayyan.. cakap.. "LALALA".. hehe. Brother.. Khai Owner kedai.. Senyum,,,,.. menyambut aku yang sedang buat Onar di kedai dia.. hehe.. masuk-masuk macam nak BAKOR ajer kedai...ni ler.. orang cakap.. marahkan nyamuk..kelambu kena bakorr.. 

Brother Khai cakap.. "Ada..ada... masuk.. masuk kakk.. tapi..saya tak juall.. saya kasi.. FREE.. ajer.. "

Aramakkkkk.. setepek aku..kena.. APA????? FREEE????? saya mintak yang murah.. dalam 20-30 hinggit.. ko nak kasi FREEEEE?? Yahhoooo.. I lap you broooo.. Lu tau masalah waaaa... time ni.. I kasiiii 5 bintanggg.. hehe.. So.. sorang satu ler.. anakku dapat.. GITAR MAINAN kecik tu.. tak kisah ler.. bebudak bukan leh main yang Ori .. 

Bro.Khai cakap..: "Akak.. Rayyan ni.. kecik sangat ler.. jangan kasi yang Betooii. kasi main yang ni.. ha.. Nanti dah umur 3-4 tahun.. baru akak leh kasi dia masuk kelas.. "

TERBAEKKK.. ko Brooo.. orang JUAL barang nak kena paksa pelanggan BELI dan tertekan.. tapi..lu boleh nasihat JANGAN BELI... siap kasi FREE.. lagi WELCOME UKULELE dengan anak-anak wa.. memang Havoocc ler.. lu.. KITA KAWAN.. k.. k.. hehe.. Nanti I yang nak beli UKULELE Ori.. dah lama dah I tak petik ni.. jari dah kasi getar jer,, ni.. hee.. 


Rayyan dah dapat gitar Lalalala.. dia.. syioook ler.. lu mamat.. tenang OTAK mama dah.. 


Yeahh.. Sara dan Kakak Mazwin pun dapatttt.. 



4 ORANG Tu Bro.. Lu memang AWESOME...

Layan.. Riaksi PUTERAKU.. yang telah mencemar duli.. ke kedai.. 
UKULELE MALAYA.




Bro.Khai sedang melayan anak-anak Orlylove




lepas ni.. Mazwin dah pandai.. kita kasi goreng ini UKULELE k..sibuk nak ikut jejak Elizabeth Tan bersama Ukulele.. 






Sara suka yang ni.. 



Cool..Rayyan pilih yang ini.. 


Tengok tu.. tak habis-habis.. suruh mama dia tengok sana sini.. situ.. semua ada Lalala..


Gaya tu.. dah ada anakku..


Puas Hati bila dapat.. main Gitar kecik saiz tangan Rayyan ajer.. 





antara barangan yang di jual di UKULELE MALAYA


Macam-macam ler.. penerangan yang abang ni.. share.. memang BEST !! Bro..


Semoga Allah permudahkan urusan perniagaan UKULELE MALAYA ni.. dan Orlylove doakan perniagaan Bro. Khai ni.. Maju..dan Maju.. dan Maju.. 

Memang baik orang nye...korang  nak lepak berapa jam pun brother ni.. boleh layan.. lepak.. layan ambik mood.. pun brother ni.,.tak halau korang.. meh.. datang.. UKULELE MALAYA.. 


Bro Khai tengah ajar Rayyan buat tanda HELLO.. 




Sorry bro.. gegar sikit.. tetapi.. lu tetap Awesome.. 


Email: ukulelemalaya@yahoo.com
www.facebook.com/ukulelemalaya

603- 6177 5280

Business Hours : 12 p.m to 7p.m
Wednesday to Sunday

Address: 34A-2, Jalan SM2, Sunway Batu Caves, 
68100 Batu Caves, Selangor, Malaysia.

Sekarang ni.. tengah PROMOTION.. : *Register any UKULELE Class, akan dapat Voucher 5% off

Cepat.. Jangan lepaskan peluang ini..
Post a Comment