Monday, 30 December 2013

Pim Pim.. Pooommm.. Vadeva.. Vadeviiii..

Vadeva Vadeviii,,,Orlylove nak terbang dengan penyapu AJAIB ku ini.. 


korang nampak tak penyapu terbang aku ni.. ? hehe.. aku nak kasi tau.. penyapu ni ler.. yang terbangkan aku dari rumah ke Hotel Dynasti, KL

Ini first time Aku Orlylove.. membuat costume sendiri dengan hasil tangan sendiri dan perahan otak untuk mencarik idea sendiri..aku pun tak sangka yang aku boleh buat semua costume ni..sendiri..ramai kengkawan aku .. pegi sewa..tapi..aku malas nak buang duit.. hehe.. ini ler.. hasilnyer... 


Susah gak nak jadikan topi cone ni.. hehe.. tapi.. berkat kesabaran aku.. hehe.. 


PIMMMM PIMMMM POOOOM.. AKU TUKAR KO JADI PUTERI RAJA.. opss.. AKU MEMANG RAJA.. tukar ler..Aku nak jadi ermmm.. Tak aper ler.. Ahli Sihir baik leh?..aku nak tukarkan orang MISKIN jadi KAYA.. sebab banyak barang naik Harga.. hehe.. 


 Sambil orang nak masuk dewan tu....Aku layaazzz. 





Kos untuk semua costume aku ni.. macam ni.. 

kain hitam 3 meter       = RM9 beli kat Nagoya 
Kain Organza 2 meter = RM10 Nagoya 
Penyapu                        = Free (ambik daun kelapa depan umah mak aku.. batang kayu hitam ni.. aku .. rembat kat Opis.. hehe.. ) 
Bulu Ayam Hitam          = RM 1.80 beli di D.I.Y
Make Up                        = FREE (SENDIRI BERHAD, skil mak andam yang dulu aku belajar aku                                            keluarkan..hehe..) 

TOTAL COST               = RM20.80

JIMAT-JIMAT.. hehe. Adiossss........ Wooooooooosuuuuuuuuuuuuuuuuppp.. Broooooommm.
Post a Comment