Thursday, 21 November 2013

Tempahan Choclate Moist Cake (CIC) in the making..

Assalamualaikum semua.. Uolsss..  harini happy tak..? 
Aku Orlylove happy sangat.. sebab pepagi lagi dah menikmati Kek Coklat Moist yang sangat sedapp.. yum..yum.. tengok ni.. dah nak habis ketika gambar ni di ambil.. tetapi.. Semuanya.. dah selosai.. hehe.. Aku tak beli kek ni.. aku masak sendiri.. ewah..ewah..masuk bakul angkat sendiri yek.. hehehe tapi tak aper.. sebab aku nyer suker ler.. puji aku nyer.. masakkan huhu 

Pergh.. lama aku tak masak kek ni..hehe... Opss.. tak lama sangat ler.. haritu birthday anak aku Sara aku buat tapi.. kali aku buat untuk tempahan dari Maybank Setapak.. huhu..berasap rumah aku ..siap boleh buat facial.. sebab kek aku ni.. adalah  kek coklat moist kukus...  

Sorry gambar nampak comot sebab aku bawak letak dalam handbag aku.. dah terbalik balik.. kek aku.. hehe.. 


Relex 'n Chill in the Peti Ais aku yek.. duk diam2.. delivery petang ni... so.. aku gi kerja dulu yek.. hehe.. 




Sesiapa nak merasai kesedapan dan keenakkan COKLAT MOIST KUKUS ORLYLOVEBITES.. sila call ok.. jangan risau....korang beli 1 pun aku hanto..hehe.. apa-apa kita arrange dulu.. yok.. 
Post a Comment