Saturday, 30 May 2015

BALIK KAMPUNGGG.. YEAH.. !!!!.. KEDAI GILA.. ORANG PUN MENGGILA..

Yeahh.. Macam dah lama tak balik kampung.. Mak buat kenduri sempena nak menyambut puasa dan .. dan.. Aqeqah semua anak2 dia.. mak dah niat .. walaupun kami dah besar.. panjang.. hukum korban dia nak buat lain.. dia nak jugak aqeqah.. sebab time dulu dia susah.. tak ada.. duit.. so.. dah kami besar panjang baru ada rezeki.. dia nak aqeqah jugak.. Terima kasih makk.. sayang makk. 

Time kenduri ramai ler.. saudara mara turun.. mak paling happy sebab dah lama dia nak buat kenduri ini.. dok tergendala ajer.. ni.. ada peluang nak buat.. memang pulun habis ler.. dengan pakcik saudaraku pak andak buat kenduri kawinkan anak perempuannya.. Yana.. opss.. ni bukan Yanna Samsudin tau.. ni.. Sana Sabri.. hehehe


Not Yana Samsuddin.. 

This Yana Sabri.. Below.. hehe


Tahniah  YANA & FADLY

Ni korang leh tengok permainan makku dan makcik ku Makyang nama nyer,, Orlylove tak janji nak balik sebab banyak faktor,..hehe.. mereka hantar gambar yang rumah opahku ada anggur segar.. dah berbuah besar.. hehe.. masing-masing ler.. tak sabar nak nengok.. hehe.. terbaik mak kesayanganku.. ehhe.. 




Nampak tak buah anggur hijau bercampur masak dengan buah anggur purple.. hehe.. logic tak.. tapi kat kampung Orlylove ada.. hehe.. 

Mak ngan Mak Yang disamping buah hasil tanaman pakcu aku.. 


kita wefie dulu.. sebelum tetamu hadir.. hehehe


Adik Iparku dan kawan dia.. member Orlylove juga di FB.. hehe.. boleh lak.. tak kenal .. time jumpa dia cakap.. dia member FB akakk.. hehe.. sorry dek. akak ni.. dah ramai member FB.. terima kasih lerr,, kerana kenalkan diri.. hehe.. 


Mak dengan cousin dia.. 


Mak dengan Mak sedaranya..







Mama ngan Rayyan.. combong dia nyer,.. 



Pakse sekali lagi.. tak nak cenyum jugakkk.. taraaaa.. hehe


Pak wa ku.. 


Kampung aku kat Kuale Kangsor.. so.. lepas kenduri.. otak mana lagi.. layan laksar dan shopping time..saper yang tak penah sampai ke Kuale Kangsor.. (Kuala Kangsar-Perak).. meh singgah.. kat sini.. Orlylove tak nak janji aper2 ler.. tapi.. bab shopping udah macam Padang besar dan langkawi ajer ..aku rasa murah kuale lagi.. cuma tak ada ler.. ekdai jual coklat murah macam Langkawi nun.. Korang layan ajer ler.. keseronokan anak-anakku.. membeli belah di kedai RM2.. semua barang RM2.. tak tipu.. hehe..



Jengg..jengg..jenggg.. korang tengok ler,.kemeriahan anak-anakku.. nak pilih barang.. kehulu -kehilir.. macam tak tahu nak pilih.. siap terjerit-jerit.. macam kedai itu Apak mereka yang punyaa... bukan Ahmad Albab yang punyaa hahahha.. 


Tengok muka Mazwin.. hehe.. 


dah.. lepak dulu.. tengok aper hasil tangkapan.. huhu


Baju gini.. kat shopping mall jual.. RM29.. RM15.. tapi.. kat kedai RM2...ni.. SEMUA RM5.90.. hahaha.. gilerrrr.. korang kalau datang.. Baik jangan Datang.. hehehe









Panic abang kejapp.. mama mana ni.. yang mana satu abang nak beli ni.. hehee.. relekk.. nakk.. kang korang pilih banyak mana pun.. time bayorr.. mama tapiss.. GST.. hehe.. 



Ok..ler.. nanti balik kampung lagi.. dengan doa.. kedai ni..masih ada.. hehe.. jumpa lagi.. Adioss..Wasalam.. 
Post a Comment