Friday, 20 June 2014

Orlylove's SIGNATURE COFFEE DESIGN..

Assalamualaikum.. Kengkawan.. Hari ini Orlylove nak share kemahiran semulajadi Orlylove dalam seni kreatif..hehehe.. Orlylove akan  terasa bertenaga apabila meminum KOPI atau seangkatan dengannya.. Nescafe ker.. Kopi.. buatan ker.. Kopi original dari biji kopi ker.. huhu.. tapi..mahal ler.. sikit.. nak minum tak leh selalu..parah..kekeke.. Korang nak tengok tak hasil tangan Orlylove.. Meh.. layan.. 














Gambar di atas semua terror sangat.. Orlylove baru nak try-try.. buat coffee sendiri di office ni ha.. dok minum hari-hari sama.. ajer.. AKAQ bukan Barista yang teror seperti gambar di atas.. kalau korang nak tengok koleksi design Coffee ORLYLOVE.. HANYA DI BAWAH.. 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


ok.. kengkawan selamat mencuba.. kalau nak belajar.. kena pergi kelas menjadi BARISTA.. baru leh terror.. macam coffee house.. terkenal nun.. okies.. caoowww.. cinnn cawww.. Wasalam.. 


Post a Comment