Sunday, 17 November 2013

HATI-HATI dengan NO. SMS PENIPU!! (601125302812)

"RM0. YOUR CARD TELAH BERJAYA & MEMENANGI HADIAH GRAND PRIZE. DR SHELL (M) BERHAD RM20,000 RIBU No. Siri 9R247YK. Sila Dail talian : 012-8641-858 www.helixmy-promo.tk



Sender : (No. Name) +601125302812 "

Aku Orlylove tengah duduk-duduk bermain dengan anak-anak tersayang.. wah.. sambil layan bluss di hujung minggu kekenyangan.. masuk satu sms.. yang membuatkan aku .. meloncat.. Oppssss.. Orlylove.. bawak bersabar.. DURIAN tak akan runtuh kalau ko tak goyangkan pokok dia.. durian yang masak akan luruh/jatuh sendiri.. tapi.. bila dia masak...ingat tu...bila dia masak.. ehhehe.. aku tak masuk apa-apa peraduan.. tapi.. MENANG.. agak-agak ler.. SMS ni.. nak kasi aku suka di kalaa aku kenyang nak muntah balik apa aku makan tadikk.. ddoooo.. 

Dalam geram-geram pun aku terus call Shell ingatkan nak buat aduan ler.. pasal kurang ajor nyer manusia yang nak buat lawak time AKU Orlylove ..kering...ni.. hehe..bukan tak ada duit.. tapi..kering dari nak berjoli ajer.. hehe.. semalam dah makan sedap.. hari ini duduk rumah.. jer ler.. 

Aku call no Shell :  1300 88 1808
truutt.. truuutt.. trutt.. " Kami tidak akan menghantar apa-apa sms untuk memenangi 

peraduan daripada Shell...pihak kami akan menghubungi pemenang melalui telefon. "

Ewah-ewah.. gurauan di siang hari nampaknyer SMS tu.. Aku Orlylove menasihati uolssss.. 

semua jangan ler.. rasa bertuah sangat dapat sms.. macam ni.. hati-hati.. tak payah ler..korang 

buang duit hubungi no. phone yang dia suruh call ..ini semua PENIPUAN 
Post a Comment